Bade­værelse

 

 Et badeværelse er et af de rum, hvor vi opholder os mest i. Derfor er det vigtigt, at funktionaliteten er i top.

 

Det er vi klar over hos Jensen & Dam. Derfor leverer vi heller ikke standardløsninger. Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, hvilket vi har gjort på utallige badeværelser i Lyngby, Bagsværd, Søborg og den øvrige del af København.

 

Få et badeværelse med unikke gulvfliser og vægfliser

Netop derfor er vi et godt valg, når der skal laves nyt badeværelse. Vi har også mulighed for at skaffe netop de unikke gulvfliser og vægfliser hjem, som du ønsker, så det nye badeværelse lever op til dine drømme.

 

Vi har stor erfaring inden for netop badeværelser. Vi kan mure dit nye badeværelse op fra bunden eller vi kan renovere dit gamle badeværelse. Vi udfører alt lige fra små til store opgaver – både for privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner.

 

Professionel rådgivning fra Lyngbys lokale murer 

Vi tilbyder endvidere professionel rådgivning igennem hele processen, og vi står altid klar med inspiration og friske idéer. Vi tænker både kreativt og funktionelt. Vi har en bred vifte af andre faggrupper, vi samarbejder med, og vi kan tilbyde en totalløsning til dit badeværelse. 

 

Kontakt os for et godt tilbud på dit badeværelse

Hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan bidrage til istandsættelsen af dit gamle badeværelse eller opbygning af dit nye badeværelse, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 87 58 30 eller på mail: info@jensen-dam.dk.Du kan også benytte vores kontaktformular.  

 

Vi har muret flere badeværelser i vores lokalområde, der bl.a. dækker København, Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd. Du kan se nogle af dem i vores galleri. 

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7