Facade­renovering

 

Hvis du står overfor en facaderenovering,  så er Jensen & Dam din professionelle samarbejdspartner. Vi har stor ekspertise inden for en bred vifte af facaderenoveringer, og vi er altid parate til at håndtere dit projekt – uanset omfanget.

 

Så god som ny efter facaderenovering

Facaden er det første indtryk, man får af en bygning, hvorfor denne er særdeles vigtig. Hos Jensen & Dam kan vi sørge for, at facaden kommer til at fremstå som ny, uanset om den har behov for en grundig facaderenovering eller blot trænger til at blive repareret.

 

Vi udførte Magasins facaderenovering i København

Vores erfaring med facaderenovering spænder vidt – fra små opgaver for private husstande til store komplicerede sager for virksomheder og offentlige institutioner.

 

Vi har bl.a. renoveret facaden på Storm P Museet på Frederiksberg, på Østre Landsret og på Magasin Du Nord på Kgs. Nytorv i København i 1990'erne. 

 

Vi lytter til dine ønsker

Når det kommer til facaderenovering, så tager vores projekter altid udgangspunkt i vores kunders ønsker og behov. Vi ønsker nemlig at levere et resultat, som vores kunder bliver fuldt ud tilfredse med. Derfor indleder vi altid med en grundig snak, så vi kan føre dine ønsker ud i livet. Med den fremgangsmåde har vi udført utallige facaderenoveringer i København, Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg, Bagsværd og det øvrige område.

 

Få en bedre varmeøkonomi med en facadeisolering

Er dit hus af ældre dato kan du også overveje at kombinere din facaderenovering med en facadeisolering. Facadeisoleringen istandsætter husets facader og giver bedre varmeøkonomi. Besøg vores galleri og se billeder af både facaderenoveringer og facadeisoleringer vi har udført. 

 

Hvis du ønsker at høre mere om vores kompetencer eller få et uforpligtende tilbud på en facaderenovering eller facadeisolering, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 87 58 30 eller mail: info@jensen-dam.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7