Flise­gulv

 

Har du behov for et nyt flisegulv eller nye vægfliser? Hos Jensen & Dam lægger vi flisegulve og opsætter vægfliser med stor akkuratesse. Vi har et bredt netværk, hvilket giver os adgang til unikke fliser, så dit flisegulv får det personlige præg, du ønsker. 

 

Høj standard og faglærte murere fra Lyngby, København

Alle medarbejdere hos Jensen & Dam repræsenterer høj faglighed og dermed også kvalitet i topklasse. Det tror vi, er en af grundene til, at vores kunder ofte anbefaler os til andre.

 

Netop flisegulv er en af vores kernekompetencer. Vi har bl.a. lagt flisegulve for flere erhvervskunder inkl. Danske Bank, Illum, Magasin, Arbejdernes Landsbank, Egmont, Tiger of Sweden og Gladsaxe Gymnasium.

 

Besøg vores galleri og se nogle af de flisegulve vi har monteret i Lyngby, Bagsværd, Søborg, København og omegn - herunder fotos af vores flisegulv i Illum, hos Tiger of Sweden og hos flere af vores private kunder. Vi monterer selvfølgelig også vægfliser, og vi har lavet mange badeværelser.  

 

Hvorfor vælge et flisegulv fra murerne Jensen & Dam?

Flisegulv er det ideelle valg, hvor gulvet ofte betrædes eller bliver vådt. I butikker, entreer, køkkener, spisestuer, kældre og badeværelser er flisegulv den optimale løsning, hvis du vil undgå, at dit gulv ser slidt ud på længere sigt. 

 

Flisegulv er også en yderst æstetisk løsning. Gulvklinker og gulvfliser fås i utallige typer, størrelser og farver. Hos Jensen & Dam har vi erfaring med at lægge stenene i unikke mønstre - bare fordi det er praktisk, behøver det ikke være kedeligt!

 

Vi kan også anbefale natursten, som er en fællesbetegnelse for marmor, skifer og granit. Disse sten fås med mange spændende overflader. 

 

God dialog sikrer et godt resultat

Uanset om det er få gulvklinker, der skal skiftes ud eller et helt nyt flisegulv, der skal lægges, står Jensen & Dam gerne for udførelsen. Vi gør en dyd ud af at levere et resultat, som er skræddersyet efter vores kunders ønsker og behov.

 

De bedste løsninger opnås via en god dialog, og derfor sørger vi for løbende kontakt til dig både før og under opgaven. På den måde står vi til rådighed for dine eventuelle spørgsmål. 

 

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for flisegulv, er du meget velkommen til at kontakte os.

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7