Kirkere­stau­rering

 

Der findes over 2.300 folkekirker i Danmark. Langt de fleste af dem er meget gamle, og skal derfor restaureres med største forsigtighed og præcision. Murerfirmaet Jensen & Dam har specialiseret sig i bygningsvedligeholdelse af bevaringsværdige bygninger og kirker. 

 

Få en æstetisk og praktisk løsning fra erfarne murere

Alene kirkernes aldre gør kirkerestaurering til et yderst krævende håndværk. Rigtig mange faktorer skal analyseres, heriblandt kirkens byggestil, de brugte materialer og  årenes slidtage.

 

Datidens kirker følger ikke nutidens byggetekniker. Derfor er det vigtigt, at din murer har erfaring med bygningsvedligeholdelse af ældre bygninger. Det har Jensen & Dam.

 

Vi har restaureret flere kirker i Lyngby og omegn

Vi har istandsat flere kirker, heriblandt Søllerød Kirke, Lyngby Kirke, Vedbæk Kirke og Farum Kirke. Du er meget velkommen til at besøge vores galleri og se fotografier af vores arbejde på forskellige kirker. 

 

Kirkerestaurering, der bevarer kirkens ånd

Uanset om din kirke har behov for en fuld facaderenovering eller blot lidt bygningsvedligeholdelse her og der, så står vi klar med gode råd og vejledning. 

 

Vi bestræber os på at finde løsninger, der bevarer kirkens ånd, originale stil og udsmykning, samtidig med, at vi sikrer den imod fremtidens slidtage. Det gør vi bl.a. ved at benytte moderne byggetekniker og byggematerialer, som vi tillægger et rustikt udseende i stil med kirkens. Samtidig benytter vi os af "det gamle håndværks teknikker og materialer". Vi har bl.a. kalket en del kirker. 

 

Kontakt os for mere information om kirkerestaurering

Hvis du har lyst til at videre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig at restaurere din kirke, er du velkommen til at kontakte os. Dette kan du gøre på tlf. 45 87 58 30 eller på mail: info@jensen-dam.dk. Du kan også bruge vores kontaktformular

 

Vi udfører primært opgaver i Lyngby, København, Søborg, Virum og omegn, men distancen betyder ikke så meget for os, hvis opgaven er spændende.  

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7