KONTAKT

Vi bor i Lyngby og dækker København og store dele af Sjælland. Vi er medlem af Dansk Byggeri, tilsluttet Byg Garanti ordningen og tildelt Arbejdstilsynets grønne Smiley groen_smiley

 

Jensen & Dam ApS
Lyngby Torv 16
2800 Kgs. Lyngby

Tlf. 45 87 58 30
Email: info@jensen-dam.dk
CVR nr: 14 98 11 36

Læs vores persondatapolitik

Kontakt os for et godt tilbud. Vores arbejdsområder tæller bl.a. badeværelserestaurering, tilbygning, ombygningflisegulv, kirkerestaureringfacaderenovering, saneringspuds, bygningsvedligeholdelse, facadeisolering, tag, reparationer, kontorindretning, forsikrings­skader, renovering, istandsættelse, montering af væg- og gulvfliser samt servicearbejde.

 

Jensen & Dam er din lokale murer. Vi bor i Lyngby og dækker bl.a. København, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg og Bagsværd. Er opgaven spændende, kører vi gerne længere. Vi har bl.a. udført murerarbejde i Helsingør, Holbæk, Roskilde og Marielyst. Kontakt os via mail, telefon eller kontaktformularen på denne side, så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Vi servicerer både privatkunder, erhvervskunder, boligselskaber, entreprenører og arkitekter. Vi har gennem årene arbejdet på mange spændende projekter. Heriblandt renovering af Amalienborg, facaderenovering af Magasin Du Nord og ombygning af Landbohøjskolen. Du er velkommen til at besøge vores galleri, for at se billeder af vores arbejde.

 

Vi er medlem af Murermesterforening for Lyngby og Omegn og Dansk Byggeri, tilsluttet Byg Garanti og tildelt Arbejdstilsynets grønne smiley.

 

groensmiley_image-png

lyngby_murermesterforening

Byg_Garanti_original

FIND OS HER

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7