Murer­arbejde

Vores kompetencer spænder bredt. Udover nedenstående fagområder, tilbyder vi også murerarbejde inden for bl.a. saneringspuds, bygningsvedligeholdelse, facadeisolering, tagarbejde, renovering, reparationer, forsikringsskader og servicearbejde. 

Badeværelse
Badeværelset er et af de rum, vi opholder os mest i. Derfor er det vigtigt, at murerarbejdet er i top. Badeværelser er et af Jensen & Dams specialer, og vi kan derfor skaffe helt unikke gulv- og vægfliser, så dit badeværelse får det personlige præg, du ønsker.
Restaurering
Mange slidte bygninger kan reddes med en forsigtig restaurering og en nænsom nypudsning. Ældre bygninger består af specielle byggematerialer. Af æstetiske og arkitektoniske grunde er det vigtigt at kunne forene den gamle byggestil med moderne murerarbejde og teknik
Til- og ombygning
Har I behov for et ekstra værelse eller trænger huset til en kærlig hånd? Jensen & Dam udfører meget forskelligt murerarbejde inden for til- og ombygning. Altid med øje for hvordan kvadratmeterne udnyttes bedst og den arkitektoniske stil bevares.
Flisegulv
Flisegulv er det ideelle valg, hvor gulvet ofte betrædes. I butikker, entreer, køkkener, badeværelser og kældre er flisegulvet den optimale løsning, hvis du vil undgå at dit gulv ser slidt og træt ud. Jensen & Dam lægger flisegulve med stor præcision.
Kirke­restaurering
Vi har specialiseret os i at restaurere bevaringsværdige bygninger. Vi har stor erfaring med restaurering af kirker - både indvendig og udvendig. Vores fokus er at bevare kirkens autentiske arkitektur, og vores murerarbejde følger de ”gamle” foreskrifter.
Facade­renovering
Er din facade trist og grå? Med en facaderenovering kan din facade atter fremstå som ny. Vi udfører både murerarbejde for små private villaejere og for store erhvervskunder. Vi har bl.a. renoveret Magasin Du Nords historiske facade mod Kgs. Nytorv.

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7