OM OS

 Jensen & Dam er et mindre murerfirma. Vi er kendetegnet ved kvalitet, grundighed og service i topklasse. Vi tilbyder vores ekspertise til erhvervs- og privatkunder inden for en bred vifte af opgaver.

 

Et murerfirma med lange rødder

Jensen & Dam er et mindre murerfirma med over 50 års erfaring. Jensen & Dam blev grundlagt i 1964 af murermestrene Arne Vedel Jensen og Carl Dam Olsen. Allerede samme år blev den, dengang femtenårige, Henning Rodenkam Jørgensen firmaets første lærling. I 1986 overtog Henning firmaet fra Jensen og Dam og blev murerfirmaets nye murermester. Et job han stadig bestrider den dag i dag.
 
VIDSTE DU: Jensen & Dam er tildelt Arbejdstilsynets grønne smiley?
 

Passionen for det gode håndværk

I 1964 var det Arne Vedel Jensens og Carl Dam Olsens passion for det gode håndværk, der drev dem til at stifte murerfirmaet Jensen & Dam. Det er stadig denne passion, som driver os i dag. Vi kombinerer det gamle traditionelle håndværk med de nyeste teknikker og de bedste materialer. Det er din garanti for et godt resultat – hver gang. Vi har et veletableret netværk af andre håndværksgrupper, som vi samarbejder med. Vores murersvende er alle faguddannede og kvalificerede håndværkere. De yder god service og rydder pænt op efter sig. Vi servicerer både privatkunder, erhvervskunder, boligselskaber, entreprenører og arkitekter med alsidige opgaver inden for murerfaget.
 
VIDSTE DU: Jensen & Dam er medlem af Dansk byggeri og tilsluttet Byg Garanti?
 

Privatkunder - Du skal føle dig hjemme

Den personlige kontakt til vores kunder er naturligvis i fokus, uanset hvilken opgave det drejer sig om: Badeværelse, tilbygning eller facaderenovering - Det drejer sig om dit hjem, derfor skal du føle dig "hjemme". Denne følelse opnås kun gennem præcis kommunikation og et struktureret arbejdsforløb, så du opnår det resultat, du ønsker. Vores erfaring har givet os stor indsigt i, hvad der fungerer for forskellige rum. Vi kommer derfor gerne med faglige indspark og ideer til, hvordan dit byggeprojekt kan blive unikt og stilligt.
 
VIDSTE DU: Jensen & Dam er aktive i Murermesterforening for Lyngby og Omegn, hvor Murermester Henning Rodenkam Jørgensen er næstformand? 
 

Erhvervskunder - Det handler om kvalitet

Vi har gennem årene arbejdet på mange spændende projekter for store såvel som små virksomheder. Vi har bl.a. specialiseret os i bygningsvedligeholdelse af bevaringsværdige bygninger, og har istandsat flere kirker, udført bygningsvedligeholdelse på Amalienborg, renoveret Magasin Du Nords facade og ombygget Hillerød Ret. Vi er yderst præcise, når vi lægger fliser, og det har mange af vores erhvervskunder benyttet sig af. Vi har bl.a. monteret gulv- og vægfliser hos Illum, Egmont, Magasin, Danske Bank, Arbejdernes Landsbank og Tiger of Sweden.
 
VIDSTE DU: Vi kun har haft én arbejdsskade de sidste mange år? En forstuvet fod i 2008.  

Henning Rodenkam Jørgensen,
Murermester

 

Peter Madsen,
Murerformand

 

Lone Broholt,
Kontorchef

Jensen & Dam, 2016

Murerfirmaet Jensen & Dam 2016

Jensen & Dam, 1991

Murerfirmaet Jensen & Dam 1991

groensmiley_image-png

lyngby_murermesterforening

Byg_Garanti_original

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7