Restau­rering

 

Når man har at gøre med gamle huse, der har over 100 år på bagen, skal man være markant mere forsigtig, end når man har at gøre med et nyere hus. Derfor sørger vi altid for den største forsigtighed, når vi udfører restaureringer på ældre bevaringsværdige huse og bygninger, så disse kan fremstå endnu smukkere efter en restaurering.

 

Vi har specialiseret os i bevaringsværdige bygninger

Vi kan være behjælpelige med alt fra mindre restaureringer til store opgaver på bevaringsværdige bygninger, hvor det er vigtigt at være nænsom og grundig med arbejdet. Vi har bl.a. udført restaureringer på Amalienborg, Marienborg, Sorgenfri Slot og Storm P Museet. Du kan se billeder af bygninger vi har restaureret i vores galleri

 

Vi anvender saneringspuds i vores arbejde

Vi har stor erfaring med at arbejde med saneringspuds. Saneringspuds er et specialprodukt, som kan bruges eksempelvis til at pudse en kælder, så der ikke trænger fugt igennem. På den måde er man garanteret en tør og brugbar kælder, der ikke udsættes for fugtafskalninger, dårligt indeklima og lignende.

 

Kontakt os angående restaurering og saneringspuds

Hvis du ønsker at høre mere om vores arbejdsmetoder eller om firmaet generelt, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 45 87 58 30 eller på mail: info@jensen-dam.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular. Vi besvarer gerne eventuelle spørgsmål eller giver dig et uforpligtende tilbud på en opgave inden for restaurering eller saneringspuds. 

 

Vi har udført utallige opgaver inden for restaurering i Lyngby, København, Frederiksberg, Virum, Søborg, Bagsværd, Holte, Hellerup og omegn, og vi hjælper også gerne dig.

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7