Til- og ombygning

 

Har I behov for et ekstra værelse, eller trænger ejendommen til en udvidelse? Jensen & Dam udfører mange forskellige opgaver inden for tilbygning og ombygning.

 

Få mere plads med en helhedsløsning

Vi sørger for en løsning, der udnytter kvadratmeterne bedst muligt, og som passer ind i bygningens arkitektoniske stil. Flere års erfaring har gjort os til eksperter inden for vores fag, og det betyder, at vi tænker i helheder og i resultater, der både er funktionelle, holdbare og æstetisk pæne.

 

Vælg en murer med et solidt netværk 

Vores mange års erfaring har givet os en unik position i et stærkt netværk. Vi arbejder sammen med flere dygtige partnere og leverandører, som sikrer, at vi kan levere unikke løsninger og god kvalitet til konkurrencedygtige priser.  

 

Vi håndterer hovedentrepriser, hvor vi har et tæt samarbejde med vores underleverandører. Vi er naturligvis tovholdere på projektet fra start til slut og varetager kontakten til alle involverede faggrupper.

 

Vi dækker Lyngby, København og omegn

Vi har udført adskillige tilbygninger og ombygninger i Lyngby, København, Frederiksberg, Søborg, Virum, Bagsværd, Holte, Hellerup og omegn. Vi har bl.a. ombygget og istandsat DTU, Landbohøjskolen, Gladsaxe Gymnasium og Hillerød Ret. Du kan se billeder af til- og ombygninger, vi har muret i vores galleri

 

Et solidt resultat fra en professionel murer

Hos Jensen & Dam arbejder vi med både hænder og sjæl. Vi ønsker at levere en løsning, som du kan glæde dig over nu og i mange år frem. Vi gør hellere lidt for meget end lidt for lidt ud af en opgave.

 

Vi har fokus på det gode traditionelle håndværk kombineret med nutidens teknikker og vi anvender materiale fra de bedste leverandører på markedet. Det er din garanti for et solidt resultat.

 

Vi hjælper gerne med din tilbygning eller ombygning

Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din tilbygning eller ombygning. Du kan kontakte os på tlf. 45 87 58 30 eller på mail: info@jensen-dam.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.  

VI SES I KBH OG OMEGN

Vi dækker København og store dele af Sjælland, bl.a. Lyngby, Søborg, Hellerup, Holte, Virum, Frederiksberg & Bagsværd

JENSEN & DAM

Lyngby Torv 16, 2800 Kgs. Lyngby
info@jensen-dam.dk
45 87 58 30

VI ER TILSLUTTET

byg_garanti_hvid_7